.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE&HER TÜRK ASKER DOĞAR

28 Mart 2010 Pazar

HAFTA SONU

      Hafta sonu dediysem, Cumartesi tüm günüm evde miskinlik yapmakla geçti. Kendime tatil ilan ettim ve evin işlerini salladım gitti :)
Cingen çaldı, kürt oynadı (aman ha kimse üzerine alınmasın bu deyimi), evin her bi köşesi darmadağın oldu.
         Bugün öğleye yaklaşan saatlerde kahvaltıyı yaptıktan ve ben tüm evi topladıktan ve balkonu yıkadıktan sonra anladım ki işler bitmeyecek.
Kocacımda sağolsun hadi çıkalım dedi, bindik arabamıza yayla yoluna doğru tura çıktık. Yaylaya gitmek 1 saat ve orda kar olduğunu gördükçe oraya gitmek gibi bir düşüncede geçmedi aklımızdan. Çünkü hava hayli güzeldi dün. Yaylaya gidip üşümeye ne gerek var dimi ama!..
        Biz hayli yüksekte kaldığımız için buralarda henüz yine yeşillendi fındık dalları türküsü söylenmiyor. Veee yolumuzun üzerinde ki orman gülleri yenice topraktan fışkırmakta.
Benim sukolik kocacım, ilk gördüğümüz çeşmede hemen duruyor.
Su içme özürlü bense sağın solun, börtü böcüğün resmini çekiyorum.


          Taaa şu karşıda görünen kayaların oraya gideceğiz. Yolumuz toprak ve etrafta ev mev yok. Zaten o kayaların ötesinde yolda yok.  

Ahanda gari geldik dediğim yere!!...
Kayalar emanet gibi dursada yıllardır orda durduğu belli ve rivayete göre oralarda bir yerde gömü falan varmışşş mış!


İşte burda Newbaharın gezi rehberi sona eriyor. Şu görünen bendeniz.
Tıkınmaktan kilo almış halim ve pazartesi başlayıp, salıya dönmeyen rejimlere paydos :)
Bugün başlıyorum ve günlerde uzamışken tabana kuvvet.

Resimleri yine cep telefonumla çekmek zorunda kaldım. Ne yazık ki evin içinde, herhangi bir yerde, delikte olabilmesi muhtemel fotoğraf makinası halen ortaya çıkmadı.
''Şeytan aldı götürdüüü, satamadan getirdiiiii''
küçükken böyle arardık kaybettiğimiz eşyaları:))

Güzel bir hafta dileklerimle, bol muhabbetler.
      





18 yorum:

  1. Güzel bir hafta sonuymuş... İmrenmedim desem yalan olur... Görüntüler de harika... Çeşmelere ben de bayılırım... Selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. gezi süper geldi, rejim için başarılar ve iyi haftalar :)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Yine bir pazar gününü bizlerle paylaşmışsın ne hoşuma gitti bilemezsin. Bugünlerde zaten en çok böyle yazıları seviyorum, bugün şunu yaptım, şu şunu dedi, vs.Gündelik herşeye merak sardım. (Gelecekten ümid azalınca insan yaşlanıp böyle oluyor zahir:-)
    Kapalıkapılar kardeşcezime de selam, afacanları öptüm canım.

    YanıtlaSil
  4. kimselerin olmadığı o ıssız yerlere çıkıp çığlık çığlığa bağırmak isterdim..içimdeki tüm negatif enerjiyi atıp haykırmak..bir termosta çayı üzerine içip gelmek:))
    kendine iyi bak Baharım..sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Newbaharcığım ben hala aynı şarkıyla arıyorum kaybolan eşyalarımı :)))

    Sevgielrle canım.

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel,kapalı kapılar hayata karışmış yeniden,uzaktanda olsa sizleri görmek çok güzeldi,sende su içmelisin bolca,bu konuda sevgili eşini yanlız bırakma bence.

    Hep böyle güzel günler geçirmeniz dileğiyle kucak dolusu sevgiler.

    Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir haftasonu kaçamağı olmuş ! kaçamak diyorum; bitmek bilmeyen hep arsız ve rutin iş olan ev işlerinden kaçmak gerekiyor arada bir!..gezdiğiniz gördüğünüz yerler cebinizde kar kalacak! her şeyin ötesinde ciğerlerinize çektiğiniz temiz havanız! bütün bir haftaya yetecektir eminim...

    Nice güzel günleriniz olsun hep, huzurlu ve şeker tadında...

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Sayın Deliler Teknesi bir ara civardaki çeşmeler için özel çıkıp onları fotoğraflayacağım. Belki bu hafta sonu. Selamlar

    Sevgili Nilay, teşekkür ederim üzerine basa basa rejim olayını hatırlattığın için :)) Haa ben rejimdeydim öyle ya! Az yedim bakalım bugün, akşam yemeğinde napıcam:)

    Ecehanım, sırf senin için bu günlerde doğanın muhabbetine dalar, ordan burdan şeyler yazarım. Gezmekten çok onları sizinle paylaşmak iyi geliyor bana.

    Lilyumum gelmiş, bi ce.ee deyip dönmüş. Issızlığa alışıyor insan. Havalar ısınsın bol bol pikniğe:) Sevgiler canım.

    Çoban Yıldızım, gelde beraber arayalım şu makinayı. Belki şeytan avukatı görünce yanımda geri getirir:))

    Tufan Bey, kapalıkapılar hep hayatın içinde zaten. Hayatın dışında olan benim :)
    Biliyorum bol su içmem gerek ama aklıma gelmiyor ki susamayınca. Selamlar sisli ve bugün yağmurlu dağlarımdan.

    Esmir, çok teşekkür ederim ziyaretinize. Bu oksijeni bol mekanlara böylesi alışmışken buralardan göç eyleyince bilmemki naparız.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. ooohh ne iyi etmişsiniz bir gezenti çiftte siz oluverin :) daha yayla vakti gelmedi değil mi?ah yazları doyum olmaz o yaylaların serinliğine.bu arada bayıldım bu yazıya,sizden daha çok haber okumak isteriz burada ona göre :))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Ayy bitmeseymiş bu yazı ve ben okusaymışım sürekli. Yazı bitince müüzikte bitiyor. müzige yakışır canlı hareketli bir yazı olmuş. Güzel bir gğn geçirmişsin. Resimler deçok güzel. Valla orda olmak istedim yaaaaaaaaaaa :((

    Bende diyetteyim. yaza kadar bu kilolar gitmek zrunda :)

    YanıtlaSil
  11. Oh oh hem gez hem de bolca gülümse emi:)))
    Bak bana koz verdin artık uğraşırım:)
    Güldüreyim mi seni:)))

    YanıtlaSil
  12. Birmutluçiftim benim, sizim mekan mekan gezin bizde dağ bayır gezelim:))

    Sevgili siyah kelebek, dağ taş görmek içimizi açtı:)) Şu kilolar ne olcek yaaa!

    Ezgiiiimmm! sen benle uğraş ben senle:))

    YanıtlaSil
  13. siz gezip resim çekip o güzel yerleri bizlere tanıtıyorsunuz ne güzel bizse hayalini kurup
    büyük şehirlerin keşmekeşliğini çekiyoruz sayenizde görsel olarak yaşıyoruz bu güzellikleri

    YanıtlaSil
  14. Ali Ekber Bey insan şehri de özlüyor zaman zaman. Ama yinede küçük yerleri seviyorum. Gezmeyi ve acemice fotoğraflamayıda.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Nevbahar'cığım sen memleketi sözlemişsin,sözcüklerinden anlaşılıyor.Fotoğraf makinan bulunur canım kardeşim.Ne zaman boya badanada yaprırsın o zana, bizimki öyle oldu.selam ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  16. Ohh mis gibi bir yürüyüş olmuş. Doğa yürüyüşleri insana iyi geliyor; hele ki yanında sevdiğin varken olunca müthiş bir ziyafet gibidir.
    Bu arada uzaklardan da olsa seni görmek beni çok mutlu etti :)
    Fotoğflara ve gezilere devam sisli dağların meleği...
    Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  17. OOOHH! safan olsun arkadaşım ne güzel bir gezi olmuş.bence rejim falan takma kafana hiçde kilolu değilsin öyle bir abartıyorsunki anlatırken ben seni yusyuvarlak zannediyordum:))sağlıklı ol yeter sevgi ve selamlar .

    YanıtlaSil
  18. Merhaba Newbahar, size uzunca bir yorum yazdım ama malesef gönderemedim. Çünkü o kadar uzundu ki, hata veriyor. Ben de aynı şeyin en kısasını yazacağım.
    1-Google tarafından karşılaştığım hesap engelleme olayı ile siz karşılaşmazsınız, nedeni? Siz eski (gmail) hesapsınız. ben yeni aldığım için, karşılaştım.
    2- İzleyici köşelerine attığınız avatar resminizde bağlantı adresiniz yer almıyor. Yani izleyici köşesindeki avatarınız üzerinden ben sizin bloğunuza erişmem mümkün değil. Bunun iki sebebi var, google de iki profilimiz var biri gmail hesaptan ötürü diğeri de bloğumuzdan ötürü. Şimdi sizin hangi profili kullandığınızı öğrenmek ve buraya URL adresinizi yazmak için aşağıdaki yolu izleyin:
    1-Kumanda paneli,
    2-Profili görüntüle,
    3-İzlediğim blogları yönet,
    4-Açılan pencerede yukarıdan aşağı doğru izlediğiniz bloglar yer alır ve her bir satırın sağında da ayarlar komut sekmesi vardır.
    5-Siz buradan birinci satırda yer alan bloggerin sağındaki ayarlar sekmesini tıklayın.
    6-Orada açılan pencerede sizin avatar resminiz ile birlikte hangi profili kullandığınızı yazar ve sağ tarafında da değiştir komutu vardır. Büyük bir ihtimalle siz google profilinizi kullanıyorsunuz bunu blogger olarak değiştirin ve işlemi seyrine göre bitirin.
    Kolay gelsin.
    İsterseniz bir blogger arkadaşınızın bloğundaki izleme köşesinden kendi avatarınızı tıklayın ve içeriğine bakın bağlantı adresinizin orada yer almadığını göreceksiniz.

    YanıtlaSil