.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE&HER TÜRK ASKER DOĞAR

7 Şubat 2011 Pazartesi

HAYATIMIN DOLULUK ORANI!...

     

      Alışık değildim ben,
Böylesine dolu, böylesine yorgun, böylesine mutlu olmaya belkide! İlginç geliyor son 7 aydır yaşadığım hayat, halen alışmaya çalıştığım alışkanlıklarım var.

Geçen hafta yar geldi. Yarin gelişi süpriz oldu, beklenen günden önce çıka geldi. Çoluk çocuk ağzımız kulaklarımızda sevindik, sevindik, sevindik.
     Çarşamba İzmir yollarına düştük, oğluşun dershaneyi astık, kendimizi İzmirde özel bir hastanenin muayene odasında bulduk. Ufaklığın yıllardan beri başımıza dert olan -cik li iri bademlerini ve geniz etlerini aldırdık.
Zamanı kısa olan bu operasyon Cuma günü oldu ve ben o gün oğluşu öyle görünce çok fena oldum.
Neyse bahsedip canımı sıkmak istemiyorum.
    
     Dün akşamüstü evimizdeydik. Evim gibisi yok. Oğluş çok iyi ve iştahı yerinde. İnşaallah ikinci dönem bomba gibi bir Levent olacak.

     Uzun zamandır kanser hastası olan genç akrabam vefat etti. Geride üç çocuk, tembel bir eş bırakarak.

     Hava güzel, sımsıcak. Hayat bugünlerde güzel, iyi ve yolunda gidiyor. Bloglarda da herşey yolunda. Dostlar yazıyorda yazıyor, okuyorum özlemle ve iştahla. Haykırış Baba yine ortada yok, halen meraktayım.

     Herkese selamlar Newbahardan

11 yorum:

  1. Geçen yıl anlatıyordun oğluşun rahatsızlığını.İyi olmasına inan çooook sevindim.Hele sen de mutlusun ya,katmerli oldu sevincim...
    Buralar soğuk ve yağışlı:))İyi bilirsin...
    Abime çook selamlar...
    Seviyorum seni...

    YanıtlaSil
  2. Newbaharın gündem-özel haberlerine; sürprizle gelenin yarattığı sevincine, minik yavrusunun :ciklerinin hallolmuş sorununa "geçmişolsun" diyerek ve yakın bir kayıp haberi ile hayata veda edenin ardından(rahmetle anarak) yaşamış olduğu...hayatın içindeki her şeyi barındıran özellikle...mutluluğuna dair güzel şeylerin oluşumuna esmir'de memnun oldu ve çok sevindi:)
    Hep sağlık, sevgi ve güzellikler olsun yaşamında...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Selamlar Newbahar'cığım,Gözünaydın beklediğin gelmiş.Geçmiş olsun sevgili oğluna .Başınız sağolsun,Tanrıdan rahmet diliyorum yitirdiğiniz akrabanıza.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. HER YAZINI SANKİ SENİNLE KONUŞUYORMUŞUM GİBİ OKURUM SEVGİLİ GÜL-İZİM.. ŞÖYLE SAÇLARINI GERİYE DOĞRU KAFANI HAFİF SAVURARAK ATTIĞINI DÜŞÜNEREK.. GAMZELERİN VARDIR DİYE DÜŞÜNÜRÜM YA DA ÇENEN ÇUKUR OLMALI!! BİRAZ KISIKÇA VE NAZLI BİR SES TONUN!!
    İŞTE YİNE BANA ANLATIP DURUYORSUN SABAH SABAH ALIŞMAYA BAŞLADIKLARINI..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Doğrudan ve dolaylı katkılarınız sayesinde DAMLA / ÖYKÜ ÖZEL SAYISI yayınlandı.
    Sizlerin şahsında sanatçılara ve sanat severlere teşekkür ederken saygı ve sevgilerimi sunarım.
    Sabahattin Gencal ( Emekli öğretmen)

    YanıtlaSil
  6. Mevlit kandilinizi en yüce dileklerimle kutluyor, yuvanıza huzur, ömrünüze bereket, bedeninize sağlık, işlerinizde muvaffakiyetler diliyorum. selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Damla blogunda link bağlantıları karışmış. Birkaç arkadaşta da olan bu karışıklığı düzeltemediğim için üzgünüm. Ancak sizin sitenize köprü kurarak sorunu hafifletmeye çalıştım. Bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda beni bilgilendirirseniz memnun olurum.
    İyi günler dileğiyle.
    Hayırlı günler dileğiyle.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Damla Blogunda sözünü ettiğimiz link sorunu büyük ölçüde çözüldü. Bilgilerinize.
    Hayırlı günler dileğiyle.

    YanıtlaSil
  9. GÖZÜN AYDIN,GEÇMİŞ OLSUN,BAŞIN SAĞOLSUN NEWBAHARCIM..VE HATTA ALLAH KAVUŞTURSUNDA OLMUŞTUR SANIRIM..ÖPÜYORUM KOCAMAN..

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar,

    Hayatınızın doluluk oranı ile ilgili bloğunuzu önce göz ucuyla okudum desem doğrusunu söylemiş olurum. Daha sonra yeniden baştan sona kadar okudum ve oğlunuzun hem geniz eti, hem de bademciklerinin alınma operasyonu geçirdiğini öğrenince önce üzüldüm, geçmiş olsun, inşallah şifa bulur. Üzüldüm dedim, çünkü bu çocuklarımıza neler oluyor böyle bademcikleri hasta olmayan çocuk kalmadı, üç torunum var, üçü de bademciklerinden hasta. Ben de kızımın bademciklerini aldırmıştım.

    Daha sonra bir yakınınızın vefat haberini okuyunca daha da üzüldüm. Herhalde vefat eden eş anneydi ki, geride tembel bir eş bırakarak gitti dediğinizden anladım. Çünkü kadının tembeli olmaz!

    Eşinizin geldiğine ve sizi ziyaret ettiğine de sevindim.

    Eee, sizin bu bloğu yazmanızda da ne kadar haklı olduğunuzu gördmüş oldum. Allah size kolaylıklar versin.

    Damla'daki hikayelerinizden "Yağmurdan Islak"ı okumaya devam ediyorum. 2. Bölümd için de bir yorum yazdım, ama bu yorum biraz eleştirisel oldu. Siz de bir değindiğim yere bakıp beni aydınlatırsanız memnun olurum.

    Ben bugün size çok yazdım, okuması zor olur. Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  11. Recep Baba, sabırlı olup öykünün devamını okumanızı tavsiye ederim. Sorduğunuz sorunun cevabı ilerki bölümlerde çünkü.
    Teşekkür ederim ziyaretiniz için, selamlar

    YanıtlaSil