.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE&HER TÜRK ASKER DOĞAR

29 Mart 2012 Perşembe

KARAMELİM VE BEN...



Akşam böyleydik. Levo çekti resmimizi, epey uyudu kucağımda. Zaten oldum olası çok sever kucağımı. şimdide ben bu satırları yazarken hatta tek elle yazmaya çalışırken parmaklarımı emiyor.
Arada emmeyi bırakıp yüzüme bakıyor, patisiyle dokunuyor. Sarı bebeğim benim.


Şu cambaza bakar mısınız... Balkon demirlerinde bile geziyor, o kadar iyi bir cambaz ki düşecek diye korkmuyorum artık. Kendi bildiğini okuyor, şimdi Vandan aldığım semerin üzerinde uyuyor. Semerin canına okudular, deri kaplaması hep tırnak izi .....:))
Yalnız o mu tırnaklardan nasibini alan! koltuklar, halılar ve ellerimiz, en çokda benim ellerim.


Bunlarda yeni park etmiş arabanın sıcak motorunda ısınmaya çalışan sokak pisileri. onlar şanslılar çünkü anneleri büyüttü.

Bazı blogcular benim karamel ve kontesimi sahipleniş öykümü bilmiyorlar sanırım. Ben sırf kedim olsun diye onları annelerinden ayırmadım. Onları canavar bir kadın tarafından çöpe attırılmış halde buldum ve mecburen eve getirdim. Henüz yürüyemiyorlardı bile.

O yüzden beni yargılamayın lütfen. Bende biliyorum onlar sokaklara, doğal hayata aitler. Ama olmadı işte, annelerinden ayrılınca olamadı. Mecburen ev kedisi oldular.

Şimdi pisilerime benim gibi onlara aşık olacak yeni yuva arıyorum. Onları vermek zorunda kalacağım içinde çok mutsuz Newbahar

3 yorum:

  1. Ne kadar güzel,Yaratılanlara şefkatli,merhametli davranmak..Böykle kedileri görünce aklıma Orhan Veli'nin şiiri gelir;
    Uyuşamayız, yollarımız ayrı
    Sen ciğercinin kedisi, ben sokak kedisi.
    Senin yiyeceğin kalaylı kapta
    Benimki aslan ağzında.
    Sen aşk rüyası görürsün, ben kemik
    Ama, seninki de kolay değil kardeşim
    Kolay değil hani
    Böyle kuyruk sallamak tanrının günü...
    :)) Nevbaharcığım ne mutlu sana, Merhamet etmeyene, merhamet olunmaz demiş, peygamberimiz..Sevgi ve muhabbetle canım..
    NOT: Beni tanımışsındır umarım, blogcudan he-m.blogcu . Burda seni görünce çokmutlu oldum. şiirlerini de özlemiştim hani. tekrar sevgiler canım. Sayfama da beklerim..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gönlü güzel arkadasim benim, hosgeldin. Seni yeniden bulmak ne guzel. Elbet seni ziyaret edecegim. Bizim icin dua et olur mu?

      Sil
    2. Bu arada orhan velinin siiri cok mutlu etti newbahari...

      Sil