.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE&HER TÜRK ASKER DOĞAR

11 Mayıs 2012 Cuma

BU GECE SON



Üzülmemeliyim ama üzülüyor insan işte. Karamel ve Kontesim yarın yeni yuvalarına gidiyor. Kendi ellerimle götürüp vereceğim. Her şeylerini toplayıp yanlarında vereceğim. Mama kapları, su kabı, yattıkları minder, taşıma sepeti ve karneleri.

Onları bana hatırlatacak en ufak bişey istemiyorum desem de bu mümkün değil. Her yerde tüyleri var. Tüyleri olmasa bile ne olacak ki, her sabah beni karşılayan hayalleri olacak.

Çok üzgünüm, mutsuzum. Az önce yine karamelim kucağımdaydı. Epeyce elimi emdi ve sonra yüzüme baktı. O koca kafasını avucuma alıp öptüm öptüm.

Şimdi Kontesi yalamakla meşgul, tam karşımdalar. Bir daha ki bilgisayar başına geçtiğimde karşımda olmayacaklar. Kucağım boş olacak.

Ben her zaman ki alışkanlıkla onlar gittikten sonra bile mutfağın kapısını kapalı tutacağım. Zil çaldığında benimle bir kapıya koşarlardı, şimdi sessiz adımlarla açacağım kapıları.

Uyudular. Sanırım bu gece bende onlarla uyuyacağım.

Evlattan ayrılır gibi!.. hayat ne kadar acımasız ve kimse özgür değil. Allahım 9 ay önce bunları karşıma çıkarmasaydın, şimdi bu kadar üzülmeyecektim.

Bu şehirden çekip gidesim var.

3 yorum:

  1. Canım kardeşim çok zor ayrılık çok.Biliyorum aylardır çok acı çekiyorsun.Söyleyecek söz bitiyor işte,sabır dilemekten başka.Severek ayrılık göstermesin Allahım desek de gösteriyor,kaçamıyoruz işte...Ölümlü ayrılıkta anılarla yaşıyorsun gelmeyeceğini biliyorsun ...Küçücük bir kız çocuğu iken benekli kedim için hala üzülüyorsam ;sevmek başka birşey canım kardeşim,unutamazsın. Bir başka sevgi teselli olur dilerim...Sevgiler ,selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Güzin gerçekten bir süre sonra evlat gibi oluyorlar. Ben de köpeğimden ayrılmak zornda kaldığımda evden gelen her çıtta sanki o varmış gibi hissetmiştim.Boşluğu tüm evi doldurmuştu..Sana sabırlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. İlk yazıyla başladım dur onu da okuyum dur bunuda okuyum deyince en sondan yoruma başlamaya karar verdim, ne kadar güzel bir şey sahiplenmek, kendi canından bir parçaymış çasına kaç insan sahiplenme duygusuna sahip, çok takdir ettim sizi
    umarım güzel bir yuva bulmuşturlar umarım mutludurlar.

    YanıtlaSil