.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE&HER TÜRK ASKER DOĞAR

6 Ocak 2011 Perşembe

DÜŞ PEŞİME...


     Yine aynı yerde, aynı zamanda onu duraktaki yolcularla fingirdeşirken gördüm. Beni görmesin diye karşı kaldırıma geçtim ama nafile...
Beni görür görmez koşarak yanıma geldi ve yine bacaklarıma sarıldı. Sevdim, sevdim, sevdim...
     ''Benimle gelme, kal. Yürüyüşümü yavaşlatıyorsun''
Dinlemiyor ki!
Beraber yürüdük yine. Bu kez dünden daha kısa kestim yürüyüşümü.

     Eve birlikte geldik. Ben apartmanın kapısını kapatır kapatmaz ağlıyor gibi sesler çıkarmaya başladı içim acıdı. ''Hemen geliyorum, burda bekle'' dedim ama nafile...
Dolapta dünden kalan tavuk parçaları vardı, kaptığım gibi aşağıya geri indim. Beni görünce nasıl mutlu oldu anlatamam.
Tavuğun kokusunu alınca yine ayaklarıma dolanmaya başladı, üzerime atlamaya çalıştı ve kirli patileri eşofmanımı çamurladı.
Olsuuuuuuunnnn.
Sonra başka sokağa götürdüm onu, tek tek yedirdim tavuk parçalarını. En son kalan parçayı bi kenara bıraktım ve köpekcik onu yerken hızla kaçtım ordan.


     Yarın yolumu değiştireceğim. Başka bir güzergahtan yürüyüşümü tamamlayacağım. Biliyorum bekleyecek beni. Ama fazla bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmeliyim:))

Birgün bahçemde kedilerimin, köpeklerimin olacağı bir ev hayal ediyorum.

8 yorum:

  1. Gülme tuttu...Dikkat o seni bulur :)))

    YanıtlaSil
  2. Hayaliniz en kısa zamanda gerçek olur inşallah... Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve gerekli bir hayal:)) Modernleşme diye apatman hayatının zülmünü bu güzel topluma kabul ettirdiler ya; ne bahçe, ne kedi-köpek sevgisinin kıymetini biliyoruz artık... Elimde kalan tek şey, geçmişin tabiat ve hayvanlar ile bana sunduğu güzel hatıralar...

    YanıtlaSil
  4. bilirim o duyguyu onlar zaten sevildiğini hissettiklerinde yanınıza geliyorlar..dilerim bir gün can dostlarının koşturacağı bahçeli ev hayallerin gerçekleşir sevgili newbahar..

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar Newbahar,

    Evet ben de hayvanları, ille de köpekleri çok seviyorum ama, ne yapayım, müstakil bahçeli bir evim olması gerekir, başkalarının rahatsız olduğu sevgiyi ben yaşayamam!

    En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  6. İnşallah dilediklerine sahip olursun ablacık...

    YanıtlaSil
  7. DİLEKLERİN İNŞALLAH KISA SÜREDE GERÇEKLEŞİR ARKADAŞIM SELAM VE SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  8. ayyyy ne kadar sevimli maşallah.ne mutlu ki yolu sizinle kesişmiş:)) ben de yürüyüş yaparken bir kediciği sevdim:)) o da benimle bir süre kaldırımda yürüdü.neredeyse eve kadar takip edecekti:)) Allah onlara sevecekleri,mutlu olacakları yuvalar nasip etsin.sevgilerimle.inşallah dileğin gerçekleşir.

    YanıtlaSil